KOZLUK İMAM HATİP ORTAOKULU

04884112020
YAMAÇLI MAH. ÇETİN EMEÇ CAD. No49/50/51 KOZLUK/BATMAN
Vizyon
Yaradılış Gayesine Uygun Kendini Milli Ve Manevi Değerlerle Geliştirmiş Ve Toplumun Kalkınmasında Etkili Olacak Bireyler Yetiştirerek İlçede, İlde Ve Ülkede Her Yönüyle Model Okul Olmak.
Misyon
Ağaç Yaş Iken Eğilir Atasözüne Binaen Çocuklarımıza Erken Yaşlarda Her Türlü Bilgiyi Birikimi Ve Güzel Olan Ne Varsa Öğretiyoruz. .Hz.Ali ´nin Dediği Gibi :“Çocuklarınızı Çağın Ruhuna Göre Yetiştiriniz” Sözüne Binaen Çağın Gerektirdiği Bütün Yenilikleri Ve Gelişmeleri Öğrencilerimize Sunuyoruz. Öğrencilerimize Sadece Bigiyi Değil,Peygamber Efendimiizin;” Gençliğin Süsü Güzel Ahlakıdır” Hadisi Şerifte Olduğu Gibi Yüksek Bir Ahlak Üzerine Yetiştirmek Temel Gayemizdir .Bu Yüzden Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onların Bilgili, Becerili ,Kültürlü ,Ahlaklı, Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak Ve Onlara İçinde Yaşadığımız Çağın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
08:00 --15:30
KALORİFER SİSTEMİ
ŞEHİRİÇİ ARAÇLARI OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
KOZLUK KIZ YBO ´NUN KAPATILMASIYLA A VE B BLOKLARDAN OLUŞAN YEMEKHANESİ MEVCUT MÜSTAKİL BİR BİNAYA KAVUŞMUŞTUR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ BATMAN İL MERKEZİNE 60 KM UZAKLIKTADIR.KOZLUK 2 ANA MERKEZDE TOPLANMASI SEBEBİYLE ESKİ YERLEŞİM ALANI OLAN ÇARŞI BÖLÜMÜNE 1 KM ; ÜÇYOL BÖLGESİNE 2 KM UZAKTA.