BATMAN / KOZLUK - KOZLUK İMAM HATİP ORTAOKULU

ÇETİN UYSAL - OKUL MÜDÜRÜ

ÇETİN UYSAL

Batman’ın Kozluk İlçesine Bağlı Cevizlik mahallesinde dünyaya geldi. Ortaokulu Kozluk’ta, lise tahsilini Batman Anadolu İmam Hatip Lisesinde yaptı. Yükseköğrenimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.Eskişehir ili Günyüzü ilçesi Kavcık Mahallesinde İmam- Hatip olarak göreve başladı.2015 yılında Yapılan öğretmenlik ataması ile Beşiri iki köprü ortaokuluna Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Olarak atandı. Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Değerler Eğitimi koordinatörlüğünde görev yaptı.Tek ağaç Ortaokulunda ve Kapaklı Ortaokulunda Okul yöneticiliği görevlerini yaptı. 15.09.2021 Tarihinde yapılan Yöneticilik ataması ile Kozluk İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atandı. Ana dili Arapça olup kendini ifade edebilecek kadar İngilizce bilmektedir. Evli olup iki çocuk babasıdır.