Ock

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI.

Sınavda 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfı öğrencilerine dörder seçenekli 80 soru sorulacak ve 100 dakika süre verilecek.

Fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden alınabilecek.

Sınav, 21 Nisan 2024 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.

Sınav sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

#iokbs #bursluluksınavı

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini tamamladık. Herkese iyi tatiller.

Ara

Okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Cüneyt ZENGİN tarafından çalışanlarımıza yönelik iş sağlığı ve güvenliği semineri verildi.

Ara

Mesleki Yarışmalar kapsamında Okulumuz Öğrencileri arasında Hz. Hamza Camisin'de Jüri önünde Kur'an'ı Kerimi Güzel okuma ve Ezanı Güzel okuma yarışması düzenlendi.

Tatlı bir heyecanın ve Farkındalığın yaşandığı yarışmada her kademeden birinciler belirlendi.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında Temel Değerlerimizi Peygamber Efendimizin Işığında, Farkındalık oluşturmak adına öğrencilerimiz tarafından uygulamalı olarak gösterildi.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Video'muzu izlemek için tıklayınız.

Kas

Kozluk Şehr-i Zor Doğa Kültür Turizm Festivalindeki etkinlikler ve gösteriler ile öğrencilerimizi buluşturduk. Bu güzel etkinlik için Kozluk Kaymakamlığımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Bugün ilçemizde düzenlenen Görkemli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına okulumuz öğrencileri katılım sağladı. İlçe Genelinde yapılan yarışmalarda Şiir dalında Öğrencimiz Yağmur ETİK ilçe birincisi olarak seçilerek ödülünü ilçe Kaymakamımız Sn.Ekrem GÜNGÖR tarafından takdim edildi. Bu başarıda başta Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Ekm

Okulumuzda Okul Temelli Mesleki Eğitim Programı kapsamında Şube Müdürü Mehmet Selim YILDIZBAŞ tarafından "Eğitim ve Öğretimde Aile Eğitiminin Önemi" konulu seminer düzenlendi.

Katılımlarından dolayı şube müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuzda öğrencilerimizin trafik hakkında farkındalığını artırmak için "Trafik Eğitimi" verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı için Pano Hazırlıklarımızı Yapıyoruz.

Ekm

Okulumuza Taşımalı Eğitim kapsamında Öğrenci Servisi yapan Şoförlere yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Okul müdürümüz Çetin UYSAL 'ın katılımcılara iyi dilek ve temenniler ile konuşmasına başladı.

Öğrenci taşıma işinin normal bir taşıma işi olmadığı, bu taşıma işinde öğrencilerimizin taşındığını, şoförlerimizin çok daha dikkatli olmasını, taşıma ile eğitimin bir arada sorunsuz yürütülmesini söyledi. Özellikle öğrencilerimizin güvenli bir şekilde evlerinden ve okullarından alınmalı, ve okul dışında alınmamasına, hiçbir sebeple yolcu taşınmamasına değinildi.

Ekm

“Sevdiğiniz bir yazarın yeni romanını, şiir kitabını, hayatını anlatan eseri fuarda bulunca o günün tekdüzeliğini değiştiriverirsiniz.” Bugün okulumuz öğrencileriyle bu değişikliği yapmak için Batman 6. Kitap fuarını ziyaret ettik

Ekm

Okulumuzda yapılacak sınavların içeriklerine aşağıdaki eklenen dosyalardan ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuzun kütüphanesinde öğrencilerimizle okuma saatlerinde okuma yaparak öğrencilerimizin okuma becerilerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.