Ekm

“Yaşamak için hazır olmayı bekleyemeyiz.” Oku-Yorum Projesi kapsamında öğrencilerimize örnek olmak adına okulumuz öğretmenlerinden oluşan okur grubumuzu kurduk. Çağımızın genel sorunu olan odaklanma ve dikkat eksikliği üzerine Johann Hari tarafından kaleme alınan “Çalınan Dikkat“ adlı eseri yorumladık.

Ekm

Haz

LGS'ye sayılı saatler kala sekizinci sınıf öğrencilerimizin sınavda başarılı olabilmeleri ve sınav stresiyle daha kolay başa çıkabilmeleri adına LGS için Son Taktikler semineri rehberlik servisimiz tarafından tüm sekizinci sınıf öğrencilerimize verilmiştir.

Haz

Yedinci sınıf öğrencilerimize,başlamak üzere olan yaz tatilini verimli geçirmeleri adına,seneye girecekleri LGS tanıtımı rehberlik servisimiz tarafından yapılmıştır.

May

Yıllık okul rehberlik programı doğrultusunda 6,7 ve 8.sınıf kız öğrencilerimize ergenlik dönemi konulu seminer,rehberlik servisimiz tarafından verilmiştir.Seminerimizde öğrencilerimizin ergenlik dönemiyle ilgili akıllarında soru kalmamasına özen gösterildi.Ergenlik döneminin hem fiziksel hem de duygusal değişimleri öğrencilerimizle paylaşıldı.

Mrt

Kaymakamlığımızın Başlatmış olduğu Cumhuryetimizin 100. Yılında Kozluk 100 milyon Okuyor projesi kapsamında Okulumuzda Öğrencilerimiz ile Velilerimiz ile beraber kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Mrt

"Okulumuz Evimizdir" şiarıyla, okulumuzu temiz tutmaya, öğrencilerimize temizlik hassasiyetini kazandırmaya ve "temizlik imandandır" Hadisi Şerif-ine riayet etmek amacıyla okulumuzu arındırmaya, temizlemeye devam ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 8.sınıf öğrencilerimize yönelik seviye tespit sınavı uyguladık. Ardından öğretmenlerimiz tarafından değerlendirme yapılarak sonuçları öğrenci ve velilerine bildirdik.

Mrt

Öğrencilerimize ülkemizde ve dünyada son teknolojik ve bilimsel gelişmeler ile ilgili pano hazırlanıp sunum gerçekleştirilmiştir

Mrt

Eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları müzakere edilir.

Mrt

Bugün Okulumuzda Din görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler hakkında öğrencilerle farkındalık sohbetleri ve seminerleri düzenlendi

Mrt

Tenis Turnuvasında Kozluk İmam Hatip Rüzgarı esti.

Bugün düzenlenen okullar arası masa tenisi turnuvasında okulumuz öğrencileri büyük bir başarı ile geri döndü

Küçük kızlar kategorisinde SÜMEYYE BAKAR 1.lik

küçük erkekler kategorisinde

MUHAMMET ŞİRİN KAYA 1.lik

18 yaşından büyükler kategorisinde

Beden eğitimi öğretmenimiz Ümit AĞAÇE 1. lik

Yıldız kızlar kategorisinde

SÜMEYYE SOĞUKSU 2.lik

Küçük kızlar kategorisi

NERGİZ SOĞUKSU 3. lük madalyalarını aldılar.