Mrt

Bugün Okulumuzu Ziyaret eden Milli eğitim Müdürü V.(Şube müdürü) M.Selim Yıldızbaş ve Okul Müdürleri ile Okulumuz da yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tensipleri ve tevcihleri, Okulumuzun iştirakı ve Öğretmenlerimizden Sevgi KERELTİ ve Şeyhmus MEN'in koro şefliğini ve sunuculuğunu üstlenmeleri ile İlçemizde düzenlenen 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ Ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMIMIZ, protokole, misafirlere ve izleyenlere duygu, maneviyat ve seyir zevki yüksek anlar yaşattı. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda Bakanlığımızın başlatmış olduğu ücretsiz yemek uygulamasından okul Öncesi öğrencilerimizin sabah grubuna kahvaltı, öğleden sonraki grubuna sıcak yemek hizmetleri ile devam ediyor.

Mrt

Hafta sonu Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız öğrencilerimize çiğ köfte ikramlarımızla devam ediyor.

Her şey öğrencilerimizin güzel gelecekleri içindir.

Mrt

Din kültürü ve ahlak bilgisi dersi Öğretmenimiz Şeyma BAYLAN öncülüğünde yapılan planlama dahilinde  haftanın ayet ve hadisi panolarımızda bir hafta boyunca öğrencilerimizin istifadesine sunuldu.

Mrt

2023-MSU (Milli Savunma Üniversitesi) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na yönelik rehberlik servisiyle iş birliği yapılarak öğrenciler bilgilendirildi.

Mrt

Peygamber efendimiz'in de öğütlerinden olan, sağlıklı yaşam için çok önemli olan ve tabiatımızı tanımaya, duyumsamaya yönelik,  Beden eğitimi öğretmenimiz Ümit AĞAÇE öncülüğünde yapılan doğa yürüyüşümüz öğrencilerimizin içini ferahlattı.

Mrt

Egitim ve ögretim faaliyetleri ile birlikte sosyal, kültürel etkinliklerde ve toplum hizmetleri çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları hakkında bilgi verildi.

Mrt

Okul Müdürümüz Çetin UYSAL 'ın başkanlığnda bütün öğretmenlerimizin katılım sağladığı İkinci dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Toplantıda 2022-2023 Eğitim Öğretimin Birinci Döneminde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Ock

Kış, Soğuk, Köy, Hafta içi Hafta Sonu demeden Öğrencilerimizin Değerli Velilerini Köylerine Ziyaretlerimiz devam ediyor.

Herşey Gönlü Güzel, Yüreği kocaman olan Sevgili öğrencilerimizin Eğitim ve Öğretimi içindir.

Ock

Öğrencilerimizin Yüzde doksan beşi taşıma kapsamında olmasına karşın Okulumuzda Hafta sonu Kurslarımız büyük bir heyecan ve katılımla devam ediyor.

Ara

Öğrencilerimizi akademik anlamda geliştirmek ve LGS'ye hazırlamak için uyguladığımız deneme sınavlarımız devam ediyor.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Hacı Aslan Okulumuza ziyarette bulunarak Okul Müdürümüz Çetin UYSAL ile Okulumuzda yapılan ve yapılacak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Kas

Deprem, ülkemizin, bölgemizin hülasa bütün dünyanın en menfi doğal afetlerinden biridir. Ülkemizin de deprem fay hatları üzerinde olması ve geçmişte birçok acı kayıplara sebep olan depremlerin ülkemizde meydana gelmesi hasebiyle çocuklarımıza bu konularda bilinç kazandırmak istedik. Tatbikatımızı tam manasıyla gerçekleştirdik. Allah vatanımızı, milletimizi bu talihsiz afetlerden korusun.

Kas

Tüm kademelerimizde başarımızı artırmak amacıyla deneme sınavlarımıza mutat şekilde devam ediyoruz. Bugün 5, 6 ve 7. sınıflarımıza deneme sınavı yaptık. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onları en iyi şekilde geliştirmeye tüm gayretimizle devam ediyoruz.