Nis

Bugün günlerden 23 Nisan; Çocuk Bayramı kapsamında yarışmalar, halk oyunları ve etkinlikler düzenlendi. Bu özel günde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğunu ve başarılarını kutluyoruz. Her çocuğun eşit, özgür ve sevgi dolu bir dünyada yaşaması dileğiyle.

Nis

24 Nisan Çarşamba saat 09:35'te.

Yer: Kozluk İmam Hatip Ortaokulu Bahçesi

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Bu özel günde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğunu ve başarılarını kutluyoruz. Her çocuğun eşit, özgür ve sevgi dolu bir dünyada yaşaması dileğiyle.

Nis

Allah'ın rahmeti, bereketi ve mağfiretiyle dolu Ramazan ayını geride bırakırken, bayramın sevinci ve huzuruyla yüreklerimizi dolduran bir zaman dilimine ulaştık.

Rabbimizin bol bol lütuf ve mübarekliğiyle dolu bu bayram gününde, dualarımızın kabul olmasını dilerim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun!

Kozluk İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü

Mrt

Kütüphane haftası münasebetiyle okumanın önemine dair panomuzu hazırladık ve okulumuzun kütüphanesinde kitaplarımızı okuduk.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı Münasebetiyle Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenlerinin organize ettiği ve birçok öğrencimizin katıldığı Siyer-i Nebi yarışması düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 14 Mart Pi günü kapsamında pano hazırlığı ve bilgi yarışması yapıldı. Bilgi yarışmasında 5. Sınıflardan 5/A, 6. Sınıflardan 6/B, 7. Sınıflardan 7/B birinci olmuştur. Birinci olan sınıflarımızı tebrik ederiz.

14 Mart Pi günümüz kutlu olsun.

Mrt

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin yıl dönümünü kutluyoruz!

Okulumuzda günün anlam ve önemine dair pano hazırlığı ve öğrencilerimize video gösterimi yaptık.

Mrt

"Gelişiyle memnun, gidişiyle mahzun edene sevgili deniyorsa eğer, Ramazan mümine sevgilidir. Hoşgeldin On Bir Ayın Sultanı. Bizi temizle, arındır, güzelleştir.."

Mrt

İlçemizde düzenlenen “Gençlik Spor Masa Tenisi Bahar Turnuvası”nda okulumuz öğrencisi Nergis Soğuksu kızlar kategorisinde 2. lik madalyası, Muhammet Şirin Kaya erkekler kategorisinde 1. lik madalyası alarak büyük başarı sağladı bu başarıda emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Ümit Ağaçe ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Akıl zeka oyunları sınıfımızda öğrencilerimizle eğlenceli vakit geçirdik.

Akıl zeka oyunları öğrencilerin eleştirel düşünme becerilerini güçlendirir, problem çözme yeteneklerini artırır ve mantık yürütme becerilerini geliştirir. Aynı zamanda, sabır, odaklanma ve dayanıklılık gibi önemli karakter özelliklerini de destekler. Ayrıca öğrencilerin hem bireysel olarak hem de grup halinde çalışmalarına olanak tanır, böylece işbirliği ve iletişim becerilerini geliştirirken sosyal etkileşim de sağlanır.

Okulumuza Taşıma kapsamında gelen;

-YAPAKLI

-KALE

-ÇAY GEÇİDİ

-ÜNSALDI VE KOYUNCULAR

Köylerimizdeki Velilerimizi ziyaret ederek Öğrenci başarısını değerlendirmek, çalışma şartlarını yerinde görmek ve öğrenci başarısını artırmak amacıyla öğrencilerimizin velilerine ziyareti yaptık. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerimiz öğrencilerimizin başarısını değerlendirmek ve okul- veli iletişiminin artırılması noktasında verimli oldu. Ziyarette öğrenci başarısının artırılmasında anne- babanın ve aile ortamının önemi üzerinde duruldu. Bizleri güler yüzle karşılayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“Hem dünyanızı hem de âhiretinizi güzelleştirecek reçeteler sunan bir eser.” Öğrencilerimizle eş zamanlı okuduğumuz kitapların değerlendirmelerini yaptık

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şbt

Okulların tatil olduğu süreçte okulumuzun gerekli olan bakım, onarım ve detaylı temizliğini yaparak Eğitim ve Öğretime hazırız. Öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.